Skip to content

Werkwijze

Werkwijze

Je hebt de sprong gewaagd!

Na de trainingen met mij, ben je heel wat wijzer geworden. Het resultaat: jij hebt meer plezier en een blijer paard. 

Hoe jammer ik het ook vind, de mensen die ik heb geholpen zie ik nooit meer terug. Tenzij je nog een bakje koffie mag komen drinken voor de gezelligheid. Want iedereen die ik heb geholpen, kan het af zonder mij. Ik blijf graag op de hoogte hoe het gaat. Ook na de trainingen.

Bouwpakket voor succes

Ontspanning, respect en vertrouwen zijn de belangrijkste bouwstenen in elke training.
De trainingen duren maximaal 1 uur, tenzij je paard eerder aangeeft dat het genoeg is geweest. We sluiten de training positief af. 

Uiteindelijk groei je verder en heb je jouw grenzen verlegd. Dankzij het vertrouwen dat jij hebt gekregen in jezelf en in jouw paard hebben jullie weer plezier samen.

Daar steek ik mijn handen voor in het vuur.

Altijd maatwerk

Oh, bijna vergeten. Je leest hieronder een uitleg over de verschillende mogelijkheden
met mijn trainingen. Het geeft een beeld van wat ik doe.

Omdat elke situatie anders is bespreek ik op voorhand uitgebreid wat jouw wensen zijn.
Alles is maatwerk en afgestemd op jou en jouw paard!

 

DSC00636-scaled
230687218_2808841049336403_7256863043290588795_n
DSC00623-scaled

Online hulp

Daar sta je dan in de bak, voor de trailer, buiten of zelfs in de stal. 

Het lukt je allemaal wel alleen net niet. Om een voorbeeld te noemen je paard loopt wel in de trailer alleen compleet ontspannen is hij nog niet. 

Je oefent en je oefent alleen net dat ene moment krijg je niet getackeld. 

Dan is de online training iets voor jou! 

Ik kom niet bij je op locatie, Jij voert je training uit wanneer dat jou uitkomt. Je zorgt ervoor dat juist dat wat niet lukt op film komt te staan van maximaal 20 minuten. Deze film stuur je middels e-mail of via de app naar mij toe. Je krijgt gelijk een betaalverzoek en binnen 48 uur een reactie. 

Je kan weer aan de slag!!! 

Veel succes met jouw training. 

Ik ken Annelies al langer, maar kon haar recent ook eens als professional aan het werk zien met mijn nieuwe paard Pippin. Hij bleek nogal een trailerlaadprobleem te hebben, waar Annelies mij goed mee op weg heeft geholpen. We hebben vooral gewerkt aan het opheffen van zijn mentale blokkade/bevriezen in de buurt van de klep: hoe houd je hem erbij en in beweging. Pas toen dat gelukt was, konden we met laden aan de gang. Na 2 oefensessies kon de klep al dicht. We zijn er nog niet, maar oefenen rustig verder met alle gekregen tips!
Saskia Schipper
Via stalgenoten hebben we Annelies leren kennen. Toen mijn dochter haar Special kreeg (ja, zo heet haar pony), liepen we tegen verschillende dingen aan. Special kent al heel veel, maar is heel sensibel. Haar verhuizing, in combinatie met haar erg sensibele karakter, ook nog eens een echte merrie én een dubbele kruin, samen met mijn nog jonge dochter (10) zorgde voor veel blokkades. Special ging met vorige eigenaar zeer regelmatig naar buiten, of in de trailer naar wedstrijd. Bij ons was dat een no-go. Zelfs buiten wandelen ging al niet. Ik heb er heel bewust voor gekozen om Annelies te vragen. Zij heeft naast haar kennis en kunde een hele fijne energie voor zowel mens als dier. Mijn dochter heeft de privelessen met Annelies als super ervaren en keek er wekelijks naar uit! Stap 1 was echt het bepalen van Jinte (mijn dochter) en Special haar plek. Jinte kan daar nog veel in groeien maar heeft heel veel handvaten mee gekregen! En… inmiddels kan ze Special op de trailer zetten en zelfs buiten rijden (met losse begeleiding). We zijn Annelies heel erg dankbaar voor de lessen waarbij stap voor stap gekeken werd naar wat de beide dames nodig hadden. En we hebben veel gelachen als we weer met haar, Jinte en Special al “zie ginds komt de stoomboot” of “oh dennenboom” zingend door de B weg liepen om de ademhaling te ontspannen. Want ja, zingen helpt! Annelies dank je wel voor alles! ❤️
Marjolijn Essenburg