Skip to content

Contact

Adres

Nieuwe Wei 5 
4352 AM
Gapinge

Social media

Contactformulier

Annelies heeft mij geholpen mijn paard weer zonder hulpmiddelen en zelfs alleen te kunnen laden, heel erg blij mee! Nu alles wat ik geleerd heb bij blijven houden en blijven oefenen, zodat ik zonder spanning voor het laden op pad kan ­č嬭čĆ╗­čśŐ
Anneke Delzenne
Ruiter / paardeigenaar
Vorige maand kocht ik Floki. Helaas was het trailerladen een aandachtspuntje. Na zijn koop zijn we behoorlijk lang bezig geweest om haar (op de juiste en vriendelijke maar consequente manier) op de trailer te krijgen. Met behulp van Annelies is het uiteindelijk gelukt. Vandaag hebben we onze eerste trailerlaad-training thuis gedaan en deze knappe pony stond er na 10 minuutjes gewoon braaf op! Fijn om weer verder te kunnen werken op een positieve ervaring van de vorige keer.
DM Dressage Stables
Paardeigenaar / stalhouder
Bedankt voor de super fijne les! Ik heb zelf al veel opleidingen gedaan, tientallen priv├ęlessen vooral grondwerk en soms rijden. En een soort van bootcamp training. Toch was dit de beste les ever, ik was in verbinding met mezelf en m'n paard en als ik eruit ging door angst benoemde je dat perfect en kon ik het snel oplossen, alles wat je zei begreep ik en kon ik wat mee, ik ben enorm dankbaar en zie de weg weer duidelijk voor me.
Mariska
Paardeigenaar